Schäffer Szilvia aktfotói ápr23

Tags

Related Posts

Share This

Schäffer Szilvia aktfotói

„ Nem vagyok a szavak embere és valakitől egyszer azt hallottam, hogy a fotózás nem tartozik a verbális műfajok közé… A képek kell, hogy beszéljenek helyettem!

aktfotó

aktfotó

aktfotó

aktfotó

Felnőtt fejjel találtam rá a fotózás csodájára és rövid idő alatt igazi szerelemmé vált számomra.

A fotózás több ágát is kipróbáltam, amire megtaláltam önmagamat. Az emberábrázolás ragadott meg végérvényesen, az emberi test SZÉPSÉGE, CSODÁJA.
A Portfóliómban szereplő témákat hivatásos modellekkel fotóztam be a műtermemben, vagy egyedi helyszínen. A sorozatok elkészítésével az volt a célom, hogy egy kis ízelítőt adjak arról: milyen típúsú / hangulatú fotókat készítek… Tudok készíteni.

(Mivel a glamour, fél–akt és művészi–akt egy nagyon bennsőséges téma, a megrendelők ritkán járulnak hozzá, hogy a saját sorozataikból nyilvánosan megoszthassak fotókat a weboldalamon. Ezt természetesen minden esetben a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartom (+ szerződés szabályozza), hiszen az ilyen jellegű fotózás egy komoly bizalmi viszonyon alapul.)

Ígérem nem írok önéletrajzot és nem sorolom fel a bizonyítványaim számát.

Egyet bizton állíthatok: a szakmát a legjobbaktól TANULTAM és folyamatosan képzem magamat, hogy még jobb lehessek, hogy még többet tudjak adni!

Kérlek nézz körül az oldalamon! Én így látom a világot a lencsén keresztül… ”

aktfotó

aktfotó

aktfotó

aktfotó

Schäffer Szilvia aktfotói

Schäffer Szilvia aktfotói

Forrás: http://szilviaschaffer.com/language/hu/piano-piano/

http://szilviaschaffer.com/language/hu/2588-2/

http://szilviaschaffer.com/language/hu/symmetry/