Tags

Related Posts

Share This

egy romantikus fotóstúdió

rooms-berelheto-studio-csarnok-2A Rooms egy olyan különleges, bárki számára bérelhető fotózási helyszín, amely szakít mindazzal, amit egy hagyományos stúdióban megszokhattunk. Teljesen berendezett szobákat találhatsz itt, amelyek mind-mind kifejezetten fotózáshoz, filmezéshez lettek kialakítva. Vászon és vakuk helyett így a bútorokkal, kiegészítőkkel, a friss virágokkal és elsősorban a természetes fénnyel alkothatsz.

A megálmodói és létrehozói szintén fotósok, ezért aztán minden kis részlet aprólékosan átgondolt, harmonikus, megihlető, minden szögből használható.

A Rooms 260 m2-es területén 4 különböző helyszín vár. A 3 szoba és a folyosó is vintage, shabby chic és rusztikus stílusú berendezést kapott, itt-ott pedig megtalálható az ipari hangulat is, hiszen ez a romantikus világ a Csepel Művekben kapott helyet. Ez a kontraszt pedig még izgalmasabbá teszi a stúdiót.

A 110 m2-es, 6 méter belmagasságú, mindig világos, szórt fényű csarnokban most shabby chic hálószoba kapott helyet. Baldachinnal, kristály csillárokkal, egy fél falat beborító virágfüzérrel, sok tükörrel, számos kiegészítővel. Sőt található itt egy étkező rész is, ami szintén tökéletes alapja lehet egy fotósorozatnak.

rooms-berelheto-studio-csarnok

A 23 m2-es szobát a francia elegancia és Párizs ihlette. Egy kifinomult nappali ez hófehér parkettával, díszkandallóval, felette hatalmas tükörrel, tele gondosan választott kiegészítőkkel.

roms-berelheto-studio-paris

A harmadik szoba sem kevésbé inspiráló. Itt ugyanis egy lábas kád kapta a főszerepet. A fel-felbukkanó türkiz színnel, a régi, fiókos szekrény kopottságával, a levendulákkal Provance hangulatát és az angol fürdőszobák stílusát egyesíti magában. Ráadásul a kád feltölthető és így valóban használható is a fotózások során.

rooms-berelheto-studio-allokadas-fototer

 

Ezek mellett a meglehetősen nagy folyosó rész is hívogató. Sőt – hogyha mindez nem volna elég – a raktárból is kivihető minden bútor és kellék. Ez pedig lehetőséget kínál arra, hogy ezt az egyedi fotózási helyszínt méginkább a saját ízlésünkre, elképzelésünkre formáljuk.

paris-berelheto-rooms-studio

Az is kiemeli a hagyományos stúdiók közül, hogy a Rooms időről-időre átalakul, változik. A csarnok például 3-4 havonta teljesen új berendezést kap az évszakoknak megfelelően. Így aztán, aki beleszeret, újra- és újra örömmel térhet vissza, hiszen nem lehet megunni.

viragfal-rooms-berelheto-studio

A Rooms-ról még több képet és információt itt találhatsz: www.rooms-studio.hu

berelheto-vintage-fotostudio-loft

rooms-berelheto-studio rooms-berelheto-studio-lebain