Tags

Related Posts

Share This

NDustrialStudios


fotó stúdió és műteremNDustrialStudios

2016. október 1-én nyílt meg Budapest új stúdiója az NDustrialStudios. Bel-budai lokáción (1117 Budapest, Galvani utca 6.) egy ma is működő kábelgyár IX-es blokkjának III. emeletén található 300nm-es enteriőr stúdió.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

A telep, az épület ipari jellegébe belesimuló studióegyüttes megtartotta a külső homlokzat jellegzetes vasablakait. Belül sok helyen megtartottuk látszó felületként a régi téglafalakat. Illetve ipari beton padlót kapott a teljes terület.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

Az egységes ipari térben 3 különböző stílusú műterem került kialakításra.

Az Ajour ahogyan neve is utal rá, a vintage vonalba illeszkedik. Stílusának pontos neve: ipari vintage. Hozza a vintage régi elemeit, fa bútorokat, romantikus fodros ágytakarót, hímzett párnákat, kiegészítőként a kalitkákat, gyertyatartókat, babzsákot, ládikát. 22 sodort textilkábeles antik foglalatú izzó adja a világítást. Az ipari vonalból pedig megjelenik a vas, bár ebben a teremben kicsit lágyabban, arany antikolást kaptak az ablakok, az ágyvégeken található paraván. A terem egyik érdekessége a régi vas kályha, mely most éppen virágtartóként lett újragondolva. Az Ajour (áttört csipke) név pedig a különleges faldíszítésből jön, csipke-gipsz egyedi kombinációjából. A stúdió mérete 48nm, tájolása déli.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

A Tiara 59nm-es, dél-nyugati tájolású modern barokk stílusú terem. Nagy modern csillárjai, antik és modern bútorai adják a stílusát. Az egyik fal itt is egyedi festést kapott, egy régi tükör jelenik meg szimbolikusan. A terem két oldalán 6 nagy vas ablak ad rengeteg fényt, a lemenő nyugati nap gyönyörűen csillan meg a kristálycsilláron. Az ágy egyedi tervezésű, melyet a párnakavalkád koronáz meg. Az egyedi kanapé csodálatosan felújított. Nagy méretű régi tükröt is kapott a tér. A terem különlegessége az antik próbababa.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

A Skandi egy érdekes terű, nyitott műterem. A neve utal a skandináv designra, ahogyan a stúdió többi része, ez is ipari alapokon. Letisztult kanapé párnákkal, plédekkel, egyedi régi almásláda fiókokat rejtő komód, beton ülőke, fotel, minimál lámpa adja a letisztult környezetet az ide kerülő eseményeknek. Ez a terem, melynek 59nm-es stúdió része egyben van az előtérrel, konyhával, a fotózásokon túl alkalmas fogadásokra, előadásokra, workshopokra, születésnapokra, forgatásra. A bútorok itt mobilak, könnyen átrendezhetőek. A teljes terület 110nm, tájolása észak-nyugati. A tér különlegessége a bevilágító akna, ahol több mint 5 méteres a belmagasság. Ezt a termet éri legkevesebbet a napfény, ám mivel körbe ablakos, nyitott, így amíg kint van fény, bent is sok fény van.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

A stúdiókat a már említett előtéren és konyhán kívül egy egyedi sminkszoba, minden elemében használható fürdőszoba, mosdók és iroda szolgálja ki. A konyhából pedig két lépcsőfokon kilépve egy hangulatos tetőteraszon levegőzhetünk.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

A sminkszoba teljes stúdióbérlésnél szabadon használható. Amennyiben a Skandi termet bérlik, ez nem hozzáférhető.

A fürdőszobában régi vaskád, retro csaptelepek, különleges cementlap, ipari lámpák találhatók, illetve egy kényelmes csipkemintás fotel. Innen nyílik a női mosdó. A fürdőszoba is természetes fényes, nagy ablakkal a végében és mivel nem lehet belátni, az ablakot nem kellett függönyözni.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

Az iroda alkalmas találkozókra, vagy esetleg sminkelésre, amennyiben több helyre lenne szükség.

A konyha elsősorban közösségi elemként funkcionál, bárszékei népszerűek az összejöveteleken. Nagy pultfelülete remek tálalási lehetőséget ad nagyobb rendezvényekre is. Főzésre a jelenlegi kialakítás nem alkalmas

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

A lépcsőházban a lift jelenleg nem működik, viszont a 3. emeletnek köszönhetően gyakorlatilag minden időjárási viszonyban napfénystúdióként tudunk működni, illetve a stúdió vakui is igénybevehetőek a fotózásokon. A tér egyben és stúdiónként is bérelhető. A weboldalon elérhető az online naptár, melyen regisztráció után egyénileg is foglalhatnak. Céges rendezvényre cateringet tudunk ajánlani. A stúdiónak nagyon ügyes állandó sminkese is van.

A terek légkondicionáltak, illetve a teljes stúdió alatt padlófűtés van.

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

Az NDustrialStudios-t elsősorban természetes fotózásokra terveztük, de reméljük, hogy a bérlőink továbbgondolják és élettel töltik majd meg a teret. A sok itt megörökítésre kerülő emlék mellett találkozók, előadások, baráti összejövetelek hangulatos helye is lesz majd.

Facebookon itt találod a stúdiót: https://www.facebook.com/ndustrialstudios/

NDustrialStudios fotóstúdió és fotóműterem

0027 ND October 2016-X2 024 RB workshop-X2 0024 NDustrial Opening-X2 0021 NDustrial Opening-X2 0007 ND October 2016-X2