Nagy Hajni világa okt01

Tags

Related Posts

Share This

Nagy Hajni világa


Évek óta foglalkozom fotózással, így nem csoda, hogy ismerem és követem Nagy Hajni munkáságát. Csecsemő, kisgyermek fotói a kezdetektől elvarázsoltak. A nyáron volt szerencsém személyesen is megismerni és pár órát beszélgetni vele. Egy végtelenül kedves, szeretetreméltó embert ismertem meg, csoda hát hogy szeretném nektek is bemutatni?

Íme, Nagy Hajni világa:

Nagy Hajni fotósNagy Hajni fotós neve ismerősen csenghet a fotós szakma képviselő fülében, de még ismerősebben a gyermeket várók, kisgyermeket nevelők előtt. Képei rendkívüli harmóniát, természetes szépséget sugároznak. A kismamákból csak úgy árad az öröm, miközben női mivoltukban is csodálatra méltóak tudnak lenni. A kisbabákat egészen újszülött korukban is fotózza, a képeken a csodát látjuk, amit a születés ténye hordoz magában. A gyerekek, családok a mindennapi örömöt sugallják, olyan elkapott pillanatok ezek, amikre igazán jó, ha egy fotó emlékeztet a falon, amikor éppen nehezebb napok járnak.

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni saját jellemzése szerint képesítését tekintve divatfotós, Londonban tanulta ki a szakmát. A divat fontos szerepet töltött be az egyéni stílus kialakulásában, de munkássága javát jelenleg a családdá válás állomásainak fotózása tölti ki. „Mindig arra vágytam, hogy azt csináljam, ami belőlem fakad, hogy önmagam lehessek. Most úgy érzem, álmaim valóra váltak: a munkám a szenvedélyem. Célom az, hogy a fotózást művészi szinten műveljem, ezzel fejezzem ki a szépség iránti vonzalmamat.”

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós Nagy Hajni fotós

Nagy Hajni fotós

Nagy Hajnit itt éritek el: https://www.facebook.com/egyetlenem

Forrás: http://www.nagyhajni.com

http://egyetlenem.hu