Tags

Related Posts

Share This

Fotópályázat fotósoknak: Beszédes helyek


fotópályázat

Beszédes helyek
Fotópályázat amatőr fotósoknak
az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából

2016-ban az újkori magyar történelem egyik legfontosabb eseményének kerek évfordulójára emlékezünk.
A jeles alkalomból a Corvin Művelődési Ház-Erzsébetligeti Színház fotópályázatot hirdet: olyan felvételeket várunk, melyek megjelenítik, újragondolják a forradalom budapesti helyszíneit, melyeket a forradalom eszmeisége ihletett.

A pályázatra minimum 1, maximum 3 db képet várunk,. tiff formátumban és 300dpi felbontásban, amely 30×45 cm méretű kidolgozásra alkalmas.

A legjobb alkotásokat az ’56-os forradalomra emlékező, „60 év tükrében” című kiállítás részeként mutatjuk be. A tárlat megnyitója 2016. október 18-án, kedden 18:00 órakor lesz a Harmónia Szalonban.

A képeket 2016. szeptember 26-ig várjuk a FotopalyazatCMH@gmail.com email címre „Beszédes helyek-1956” tárggyal, Kérjük, hogy a képeket olyan címmel ellátva, és az alkotót feltüntetve küldjék, amelyet a kiállításon megjelentethetünk!

A pályázat további szabályai:
∗ A pályázó kijelenti, hogy kizárólagos szerzője a képnek és a szerzői jogokkal is ő rendelkezik a beküldött alkotás felett (amennyiben a beküldött fotó mégis megsérti valakinek a jogait, akkor az ebből fakadó felelősséget teljes egészében a pályázó vállalja magára, és ezt a pályázati anyag beküldésével elfogadta). A kép beküldésével az illető elfogadja a pályázat szabályait.
∗ A beküldött anyagból szakmai zsűrizés után válogatjuk ki a kiállításra kerülő képeket.
∗ Az előhívott alkotások ezután a Corvin Művelődési Ház tulajdonában maradnak, azzal a kikötéssel, hogy bármilyen megjelenés csak a szerző feltüntetésével lehetséges.
∗ A pályázaton nincs kor-, nem- és technikabeli megkötés vagy kategorizálás.
∗ Minden beküldött pályázathoz kérünk elérhetőséget (telefon, email).
∗ A zsűrizés vége és tervezett eredményhirdetés 2016. szeptember 30-án várható. A kiállító alkotókat ezután e-mailben értesítjük és szeretettel várjuk a kiállítás megnyitójára.
∗ A kiállítótérbe ki nem kerülő képeket a www.kulturliget.hu honlapon jelentetjük meg az összes pályázati anyaggal együtt.

További információ:
Corvin Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház
Budapest, 2016. szeptember 17 .