Tags

Related Posts

Share This

FOTÓPÁLYÁZAT AMATŐR FOTÓSOKNAK

FotópályázatFOTÓPÁLYÁZAT AMATŐR FOTÓSOKNAK
A MAGYAR KULTÚRA NAPJA ALKALMÁBÓL

A Magyar Kultúra Napját minden évben január 22-én ünnepeljük, amelyet Kölcsey Ferenc: Himnusz c. művének lejegyzéséhez kötjük.

Ebből az alkalomból várunk fotókat, amelyet a Himnusz, a Himnusz szövege, vagy zenéje ihletett.

A pályázatra minimum 1, maximum 3 db képet várunk, .tiff formátumban és 300dpi felbontásban, amely 30×45 cm méretű kidolgozásra alkalmas.

A legjobb alkotásokat előhívatjuk és kiállítjuk, melyet 2016. január 24-én nyitunk meg.

A képeket 2016. január 4-ig várjuk a FotopalyazatCMH@gmail.com email címre „Fotópályázat 2016” tárggyal, Kérjük, hogy a képeket olyan címmel ellátva, és az alkotót feltüntetve küldjék, amelyet a kiállításon megjelentethetünk!

A pályázat további szabályai:

  • A pályázó kijelenti, hogy kizárólagos szerzője a képnek és a szerzői jogokkal is ő rendelkezik a beküldött alkotás felett (amennyiben a beküldött fotó mégis megsérti valakinek a jogait, akkor az ebből fakadó felelősséget teljes egészében a pályázó vállalja magára, és ezt a pályázati anyag beküldésével elfogadta).  A kép beküldésével az illető elfogadja a pályázat szabályait.
  • A beküldött anyagból szakmai zsűrizés után válogatjuk ki a kiállításra kerülő képeket.
  • Az előhívott alkotások ezután a Művelődési Ház tulajdonában maradnak, azzal a kikötéssel, hogy bármilyen megjelenés csak a szerző feltüntetésével lehetséges.
  • A pályázaton nincs kor-, nem- és technikabeli megkötés vagy kategorizálás.
  • Minden beküldött pályázathoz kérünk elérhetőséget (telefon, email).
  • A zsűrizés vége és tervezett eredményhirdetés 2016. január 11-én várható. A kiállító művészeket ezután emailben értesítjük és szeretettel várjuk a kiállítás megnyitón.
  • A kiállítótérbe ki nem kerülő képeket a www.kulturliget.hu honlapon jelentetjük meg az összes pályázati anyaggal együtt.

 

További információ: Makai Dóra (makai.dora@kulturliget.hu)

Corvin Művelődési Ház – Erzsébetligeti Színház

Budapest, 2015. december 4.