Bazi nagy Fotós Vacsi! – ételfotózás és vacsi

Bazi nagy fotos vacsi etelfoto fotoeloadasok.hu 04ÚJDONSÁG! Egy új és különleges fotós találkozóval készülünk, amiben két szenvedélyt is ötvözünk: a fotózást és a lakáséttermet!

Gyere el egy jó hangulatú vacsorára, ahol nem csak a kiváló ízeket élvezheted, hanem hódolhatsz is fotózás iránti szenvedélyednek!

Mivel imádjuk a fotózást és odavagyunk a lakáséttermekért, mi mást tettünk, mint ötvöztük ezt a két dolgot: 2 az 1-ben!

Nem egy hagyományos workshopról vagy találkozóról van itt szó, hanem egy kulináris élményről, ízek, színek és gyönyörű képek, mindez egy jó társaságban!

Bazi nagy fotós vacsi - ételfotó

A program két részből áll és ha igényled, külön-külön is igénybe veheted:

1. a nap első felében egy étel-, lifstyle fotózáson vehetsz rész, önálló kreatív munkában,

2. míg a nap második felében pedig egy jó hangulatú fotós vacsorán.

A nap főszakácsi Lukács Tibor lesz, aki mellett nem csak tipikus étel, de manapság már nagyon divatos “életmód” képeket is készíthetsz. Lehetőséged van már az előkészülétektől fotózni, így egy teljes étel és életmód fotósorozatot kapsz a nap végére lezárva egy igazi nyári teraszos parti vacsorával!

A program kezdete 14 óra, amikor is a séfünk nekiáll a menü elkészítésének. Friss, illatos,  alapanyagokat, a pultra kerüléstől, a feldolgozáson át egészen a finom vacsora elkészültéig követjük végig. Egy-egy ételt pedig frissen a tányérra rakva ételfotózásra is felkészítjük. Mintha csak egy szakácskönyvbe készülnének az anyagok, lásd bármelyik új szakácskönyvet vagy akár Jame Olivér legújabb könyvét!

A nap lényege tehát, hogy együtt legyünk kreatívak és fedezzünk fel új dolgokat, de ami a legfontosabb, mindeközben érezzük jól magunkat!

Bazi nagy fotos vacsi etelfoto fotoeloadasok.hu 06

Amire garantáltan számíthatsz:

  • Ha a nap elejétől becsatlakozol, rengeteget fogsz fotózni, kísérletezni és tanulni egy jó hangulatú csapatban!
  • Ha csak nap végén csatlakoznál be a vacsorára, akkor pedig egy jó fotós társaságban tölthetsz el egy kellemes vacsorát, finom italok társaságában.

Ez a találkozó egy kulináris kaland nem csak fotósoknak vagy fotózás iránt érdeklődőknek, de szeretettel várunk gasztrobloggereket, háziasszonyokat és olyanokat is, akik csak szeretnének egy kellemes estét eltölteni egy lakásétteremben. Sőt, ha fotósként velünk leszel napközben, este akár a párodat is magaddal hozhatod!

Dátum:
2016.július 3. vasárnap 14 órától kifulladásig
Részvételi díj: 10.000 Ft (amiben minden benne van (nassolni való egész nap, kávé, tea, üdítő, vacsora, bor, pezsgő stb.)):
Jelentkezés az info@werkfoto.hu oldalon vagy a +36 30 600 3623-as telefonszámon!
Maximális csoportlétszám: 5 fő
FIGYELEM! Nem egy ételfotós workshopon veszel részt, hanem egy örömfotózáson. Kapsz segítséget a beállításokhoz, de alapvetően önálló, kreatív munka vár rád egy jó hangulatú csapattal! 🙂

Érdekel a fotózás? Akkor gyere el a következő Ingyenes Fotóelőadásunkra: www.fotoeloadasok.hu/ingyenes